Cameleon Orchids bestaat 20 jaar!

foto persbericht 2
En daarom was het tijd voor een nieuwe huisstijl. Op de foto hierboven is zowel het oude logo (links) als het nieuwe logo (rechts) te zien. De man op de foto is de oprichter van Cameleon; Marcel Spaans. Het nieuwe logo representeert de veelzijdige kleuren van orchideeën. “De nieuwe huisstijl van Cameleon Orchids is veel energieker en meer van deze tijd,” aldus Marcel Spaans.

Al twintig jaar ontzorgt Cameleon Orchids haar klanten door een uitgebreid assortiment van orchideeën aan te bieden, van A tot Z. Cameleon Orchids vindt het belangrijk om voor elk uniek persoon een passende orchidee aan te kunnen bieden.

Cameleon Orchids steunt goede doelen
Cameleon Orchids maakt zich heel het jaar door sterk voor goede doelen, onder andere voor Stichting ALS Nederland. Ook zetten wij maandelijks maatschappelijke organisaties in het zonnetje met onze Facebook weggeefactie. Facebookvolgers kunnen mensen en/of organisaties opgeven via de Facebookpagina ‘Cameleon Orchids’. Elke maand kiest Cameleon Orchids een maatschappelijke organisatie/maatschappelijk hulpverlener uit, die een mooi orchideearrangement ontvangt.

 

Bijzondere Orchideeën Woonplanten van de maand november

Heel de maand november staat in het teken van bijzondere orchideeën. De meest bekende orchideeënsoort is natuurlijk de Phalaenopsis.  Echter telt de orchideeënfamilie nog veel meer onbekende beauty’s. Er zijn meer dan 20.000 orchideeënsoorten bekend en geregeld worden er nog nieuwe ontdekt. Deze beauty’s verdienen het om bekender te worden, vandaar dat ze in de […]

Wat zegt de kleur van de wortels over mijn orchidee?

De kleur van de wortels van je orchidee zeggen heel veel. Wanneer de wortels namelijk grijs zijn, betekent dit dat de orchidee erg droog is. Dompel je orchidee in dat geval 10-15 minuten onder in een emmer of in de gootsteen. De wortels zuigen zich dan vol met water en je ziet meteen dat de wortels groen […]